שרה איגר היא מעצבת פנים, ומהנדסת תעשיה וניהול. הסטודיו שלה מתמקד בליווי תהליכי שיפוץ מלאים וסטיילינג תוך כדי שימוש בכלים הנדסיים לעיצוב בפן התכנוני, העיצובי וניהול הפרויקט. ליצירת קשר עם שרה מוזמנות להיכנס לאתר ולאינסטגרם שלה.
כמה מילים על הפרויקט – מרכז יוגה ומדיטציה בבת ים
"זוג צעיר ומעורר השראה שהלכו אחר החלום שלהם במלוא הרצון ופתחו מרכז יוגה ומדיטציה בבת ים הכולל סטודיו לאימונים וסדנאות, וקליניקת טיפולים פרטניים. העבודה הייתה מרוץ אינטנסיבי של חודש וחצי משלב ההריסה ועד הרמת הכוסית לפתיחת המקום."
מה מיוחד בפרויקט הזה?
"בניגוד לפרויקטים בהם הלקוחות מתלווים לקניות, בפרויקט הזה הלקוחות לקחו חלק מאוד פעיל בהקמת המקום. עבדו לילות כימים החל מהעבודה הקבלנית ועד לאמנות מקרמה ואדניות בטון עבודת יד."
על מה שמת דגש בפרויקט?
"השאיפה הייתה ליצור מקום שמאפשר התפתחות של קהילה. מרגע הכניסה למקום יש תחושה מאוד מזמינה ונינוחה, במבואת הכניסה שולבו פינות לישיבה משותפת והמטבח פתוח ונגיש לכולם ואכן, נוצרה קהילה מדהימה שאני נרגשת לראות את ההתפתחות שלה."
מה הסגנון שנבחר?
"במהלך תרגול יוגה המתאמנים מביטים בצורה ממושכת בתקרה ומכאן הרעיון ליצור עניין בתקרה. הוחלט להשאיר את התקרה חשופה ולצבוע בורוד אדמתי, הבחירה בצבע הורוד נלקחה מתוך צבע הלוגו והאפקט שנוצר מאוד משמעותי, חלל הסטודיו הוא למעשה חלל ריק מרהיטים כך שהתקרה מקבלת נוכחות חזקה."
איזה אתגר היה לך בפרויקט ואיך התמודדת איתו?
"האתגר היה בעיצוב התאורה, כמו שהזכרתי קודם, הרבה מאוד מהזמן המתרגלים מביטים למעלה והייתי צריכה לעצב תאורה שתאיר את המקום וגם לא תסנוור במבט ישיר. התקרה הגבוהה דרשה גופי תאורה תלויים לתחושה אינטימית יותר והתאורה שנבחרה היא פרופילים תלויים שחופו בזכוכית חלבית למניעת הסנוור."
טיפים לעיצוב מרחב עבודה
"הדבר הראשון והחשוב ביותר הוא המבט הפונקציונאלי, ואת זה אני עושה על ידי תחקור מעמיק ובניסיון להיכנס כמה שיותר לנעלים של המבקר. אם זה במשרד אז העובד, אם זה בסטודיו ליוגה אז המתרגל. איך הוא יבלה במקום, אזור התארגנות מסודר, אזור ישיבה או מנוחה וכמובן במהלך תרגול היוגה ושהייה במנחים השונים."
"טיפ שני הוא עיצוב מרחב התאווררות ומנוחה. בכל מרחב עבודה שאני מעצבת אייצר אזור אלטרנטיבי למנוחה והיטענות. אזורי ההיטענות הם חשובים גם לתפוקת עובדים וגם ליצירת קשרים חברתיים בתוך ארגון או במקרה הנוכחי קהילת מתאמנים."
"טיפ שלישי הוא צמחיה, בחלל מתאמנים שמכיל הרבה אנשים בפעילות מאומצת, הצמחייה מגבירה את תהליך התחדשות האוויר וכמובן תורמת לאווירה טבעית ומרגיעה."
רגע מרגש שהיה בפרויקט
"ערב הרמת הכוסית לפתיחת המקום הייתה מאוד מרגשת, כיף לסיים פרויקט באווירה כזו. המוזמנים מאוד התרשמו וגם חלק מאנשי הצוות שעבדו אתנו לאורך הדרך ולא תמיד הבינו בחירות מסוימות, מאוד אהבו את התוצאה והיה ערב מלא בפרגונים."
מה את לוקחת איתך לדרך מהפרויקט?
"אני אוהבת יותר מכל להעשיר את מעגל הספקים המעולים שלי ובכל פרויקט שמתווסף לי אחד כזה אני מרגישה שזכיתי."
מה פרויקט החלומות שלך?
"מלון בוטיק בעיצוב משולב סגנונות שקצת יוצא מהקופסא."
המלצה על פריט או על בעל מקצוע
"אני ממליצה על המוצרים הקלועים של 'קנה קש', בפרויקט הזה השתמשנו בסלים, שטיחים וגופי תאורה המיוצרים מחומרים טבעיים."
במדור עיצוב מרחבי עבודה מתפרסמות כתבות על עיצוב מרחבי עבודה שונים – חדרי עבודה, משרדים, חנויות, מסעדות, מרחבי למידה, חדרי ילדים ועוד. לקריאת כל הכתבות במדור לחצי כאן.
עיצבת מרחב עבודה מעניין? אשמח לספר לך על אפשרויות הפרסום במגזין.
מוזמנת להתקשר או לכתוב לי 053-6065120 / manu.biener.g@gmail.com
חדש!!! הספר פינה משלך
סיפורים על נשים ומרחבי עבודה, עכשיו במבצע מיוחד וללא דמי משלוח! הזמינו עוד היום את העותק שלכן...
עולם של נשים, פינות והשראה מחכה לך ממש כאן במגזין מיס מנדלה
הצטרפי לרשימת התפוצה ואשמח לשתף אותך בכל מה שקורה במגזין
*מבטיחה לא לשלוח ספאם
תודה שנרשמת. בקרוב תקבלי מייל לאישור הרישום.