שגית משולם היא מומחית בכירורגיה פלסטית, אסתטית ומשחזרת. אחראית על תחום שחזורי השד בבית חולים בילינסון, ובעלת קליניקה לניתוחים וטיפולים אסתטיים בהרצליה פיתוח. אלו הטיפים של שגית לניתוח להרמת החזה.
ליצירת קשר עם שגית מוזמנות להיכנס לאתר, לאינסטגרם ולדף העסקי שלה או לפנות בטלפון 054-3499177. מוזמנת גם לקבוצת נשים סגורה בפייסבוק "להיות שלמה עם עצמך- הבית שלך לניתוחים פלסטיים וטיפולים אסתטיים".

חמישה טיפים לניתוח להרמת חזה
אם יש לך מספיק נפח בשד, העדיפי הרמת חזה ללא שתל סיליקון. שתל סיליקון הוא דרך טובה למלא נפח בשד כשהשד מרוקן מאד ואין ברירה אחרת. יחד עם זאת שתל סיליקון הוא התחייבות ארוכת טווח. יש להחליפו לפחות פעם אחת במהלך החיים. בנוסף, ההתבגרות של השד שיש בתוכו שתל סיליקון היא לא התבגרות טבעית ולעיתים יש צורך בניתוח מתקן שמתאים בין מיקום השתל למיקום השד שהתבגר. אם אין ברירה ויש הכרח להשתמש בשתל סיליקון, תפקידו הוא למלא את השד המרוקן כך שמידת החזיה שלך לא תגדל אבל השד ישב בתוכה אחרת לגמרי.
וודאי שהכירורג/ית שבחרת משתמשים בטכניקה שנותנת תוצאות ארוכות טווח. טכניקה שכזו היא להעביר רקמת שד מחלקו התחתון של השד לחלקו העליון ולהשתמש ברצועת שריר שתמנע מהרקמה המורמת לחזור לחלקו התחתון של השד. טכניקה זו שומרת על תוצאות יפות לשנים רבות.
בחרי כירורג פלסטי מומחה בניתוחי חזה קוסמטים ומשחזרים. לכירורג שכזה יש מיומנויות בטכניקות שונות בניתוחי חזה שיתנו תוצאות ארוכות טווח.
הקפידי ללכת עם חזיה לפני הניתוח ואחריו. גוזיה לא מספיקה. עליך לשמור על החזה מוגדר ומורם. כח הכובד מנצח כל שד – בין אם עבר ניתוח ובין אם לאו. לכי עם חזיה טובה כל עוד את ערה. בלילה אין צורך כמובן.
והטיפ החשוב ביותר, נשים שזקוקות להרמת חזה לא יכולות להחליף את הניתוח בהגדלה פשוטה. הנסיון למלא את מעטפת העור הגדולה בשתל סיליקון גדול יתן תוצאה אסתטית ירודה שאף תחמיר עם השנים ומאד קשה לתקן את הנזק של שתל גדול מדי. מחקרים מראים שנשים הרבה יותר מרוצות כשצורת השד יפה גם במחיר של צלקת.
ליצירת קשר עם שגית מוזמנות להיכנס לאתר, לאינסטגרם ולדף העסקי שלה או לפנות בטלפון 054-3499177. מוזמנת גם לקבוצת נשים סגורה בפייסבוק "להיות שלמה עם עצמך- הבית שלך לניתוחים פלסטיים וטיפולים אסתטיים"
במדור הטיפים מתפרסמות כתבות עם טיפים בנושאים שונים. ההמלצות ניתנות על ידי נשות מקצוע שמתראיינות למגזין, מובאות כלשונן ואין המגזין נושא כל אחריות על תוכן או טיב ההמלצה. לשאלות נוספות מוזמנות לפנות לבעלת העסק. לקריאת כל הטיפים במדור לחצי כאן.
יש לך עסק ותרצי לכתוב את הטיפים שלך? אשמח לספר לך על אפשרויות הפרסום במגזין ולשלוח הצעת מחיר. מוזמנת להתקשר או לכתוב לי 053-6065120 / manu.biener.g@gmail.com

הספר פינה משלך
סיפורים על נשים ומרחבי עבודה, עכשיו במבצע מיוחד וללא דמי משלוח! הזמינו עוד היום את העותק שלכן...
עולם של נשים, פינות והשראה מחכה לך ממש כאן במגזין מיס מנדלה
הצטרפי לרשימת התפוצה ואשמח לשתף אותך בכל מה שקורה במגזין
*מבטיחה לא לשלוח ספאם
תודה שנרשמת. בקרוב תקבלי מייל לאישור הרישום.